Geboortelijsten

Eerst en vooral proficiat met je zwangerschap! Als ouder is het spannend om de geboorte van je kindje voor te bereiden. Wij vinden het enorm fijn om daarbij te mogen helpen!

Bij het sluiten van de lijst schenken wij een cadeaubon van 10% van het aangekochte bedrag, uitgezonderd op soldenartikelen en multimedia artikelen. Deze cadeaubon is 1 jaar geldig op het hele assortiment!

Hoe doe je dat zo’n geboortelijst samenstellen?

Bij ons vind je vele leuke artikelen die ideaal zijn voor een (aanvullende) geboortelijst. Echte baby artikelen zoals buggy’s, kinderstoelen, meubeltjes,…. zitten niet in ons assortiment, maar net wél dat ene artikel dat je lijstje persoonlijk zal maken!

Een kleurrijk kledingsetje, een retro tol of een té gek eetserviesje…? Wij hebben het voor u! Ideaal wanneer je een tweede kindje verwacht. Of bij een eerste kindje maar je krijgt de 'echte babyspullen' al van vrienden, zus, ... Of je wenst dat liever zelf allemaal aan te kopen.

Voor het opmaken van een geboortelijst maken wij graag (ongeveer 2 maanden op voorhand) een afspraak bij ons in de winkel.

De grootte van je lijst bepaal je helemaal zelf.
Er is GEEN AANKOOPVERPLICHTING! Enkel op speciaal bestelde artikelen, maar dus ook de kleding gaat gewoon terug de winkel in!

Wij hanteren twee werkwijzes:

• GESLACHT GEKEND

Alles wat je kiest zal meteen opzij worden gehouden.

• GESLACHT NIET GEKEND

Je kiest artikelen voor zowel meisje als jongen.
Deze worden opgeschreven en bij het openen van de lijst uit de winkel gehaald. (artikelen die dan nog op voorraad zijn) De unisex artikelen, speelgoed,... worden natuurlijk wel meteen opzij gehouden!

De geboortelijst wordt geopend vanaf de geboorte (geef ons een seintje en stuur eventueel ook een kaartje ;-) ) en zal zowel online als in de winkel gepresenteerd worden. In overleg bespreken we hoe lang de lijst kan worden geraadpleegd. Dit is afhankelijk van een eventuele babyborrel,…

Verkochte artikelen kunnen afgehaald worden in de winkel of kunnen gratis bezorgd worden bij de kersverse ouders.

Login om een geschenk te kiezen

Login om jouw geboortelijst te beheren